Get Adobe Flash player
Címlap Egyesületünkről Dokumentumok Szakosztálygyűlések

Szakosztálygyűlések

2017-ben szakosztálygyűlésen Pákozdi Ferencet a jelenlévők szakosztályvezetőnek választották.

2011. október 16-án a Laborcz Ferenc ÁI-ban szakosztálygyűlést tartottunk. A szakosztálygyűlésen Nádasi Balázs elnök ismertette az egyesület legutóbbi tevékenységét, a honlapkezelő személyében bekövetkezett változást, dr. Farkas Lajos szakosztályvezetővé lett választva, továbbá a szakosztály tagjai megszavazták, hogy az egyesület egy belvárosi edzési lehetőséget is fog a közeljövőben nyújtani.

2011. február 6-án a Laborcz Ferenc ÁI-ban csapatmegbeszélést tartottunk. A csapatmegbeszélésen az egyesület pénzügyi helyzetéről, a 2011-es választó közgyűlés előkészítéséről, továbbá arról volt szó, hogy a közgyűlésre egy közép- és hosszútávú stratégiát is el fogunk készíteni és fogadni.

2010. május 14-én volt az évzáró bankettünk és szakosztálygyűlésünk. Éremosztáson kívül a következő évadról és a sakkcsapatról kötetlen beszélgetést folytattunk.

2008. június 7-én 10 órától a Laborcz Általános Iskolában volt SDSE szakosztálygyûlés. Ekkor került sor a csapatbajnokságokon szerzett érmek kiosztására és az évad legjobb játékosainak megválasztására. A gyûlés keretében elsőtáblásunk, Szabolcsi János szimultánt adott az egyesület játékosainak. Kiss Kinga és Palla Ákos gyõzni tudtak, Suhajda Attila döntetlent ért el.